Vážení klienti. S ohledem na vládní opatření proti šíření koronaviru a naši dobrovolnou pomoc hygienickým stanicím při trasování kontaktů, došlo k dočasnému omezení provozu infolinky. Obracejte se na nás prosím pouze v pracovní dny od 8:00 do 17:00 hodin. Děkujeme za pochopení.

Vážení klienti, od pondělí 23. 11. se na Vás těšíme na našich pobočkách v nové otevírací době. Před návštěvou pobočky si prosím ověřte na webu koop.cz případně telefonicky, zda je Vámi vybraná pobočka pro klienty dostupná a v jakém čase. Můžete nadále využít našich služeb prostřednictvím svého poradce, webových stránek nebo na infolince 957 105 105. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Archiv tiskových zpráv společnosti Pojišťovna České spořitelny

Tiskové zprávy do roku 2019
Pojišťovna České spořitelny je klientsky nejpřívětivější životní pojišťovnou 2018, Kooperativa je druhá 30.10.2018 Rakovina sníží příjem o 8000 korun měsíčně. Téměř dvě třetiny Čechů na to nejsou připraveny 25.10.2018 Pojišťovna České spořitelny vyplácí dvojnásobek při rakovině 17.9.2018 Pojišťovna České spořitelny spustila on-line prodej životního pojištění 13.9.2018 Rodina je pro české táty priorita. Měsíčně za ni vydají do 30 000 korun, záložní plán pro výpadek příjmu však nemají 29.5.2018 Pojišťovna České spořitelny vyplácí dvojnásobek při vážných nemocech způsobených klíštětem 28.3.2018 Nové rizikové pojištění FLEXI RISK si sjednalo už tisíc klientů, nejčastěji jsou to profesionální řidiči 12.3.2018 Petr Zapletal odešel z Pojišťovny České spořitelny. Novým předsedou představenstva je Martin Diviš 14.2.2018 Pojišťovna České spořitelny nově pojišťuje ošetřování dospělého – jako jediná v České republice 26.1.2018 Vienna Insurance Group spojí dvě společnosti v České republice 14.12.2017 Pojišťovna České spořitelny připravila nové rizikové pojištění FLEXI RISK 6.11.2017 Rakovina je nejčastěji hlášenou vážnou nemocí, lidé se na ni ale pojišťují nedostatečně! 24.10.2017 Pojišťovna České spořitelny podporuje pojištění invalidity příspěvkem 120 000 korun 18.9.2017 Po návratu z prázdnin jsou děti k úrazům náchylnější, nejohroženější jsou ve věku 11 až 14 let 9.8.2017 Pojišťovně České spořitelny klesl počet podvodů v životním pojištění 19.7.2017 Klienti Pojišťovny České spořitelny stále častěji využívají pojištění rekreačních rizikových sportů a vyplácí se jim to! 29.6.2017 FLEXI životní pojištění podeváté v řadě vítězem Zlaté koruny! 12.6.2017 Životní pojištění má více než polovina Čechů, ale jen desetina od něj čeká zajištění v případě invalidity 17.5.2017 Průzkum PČS: Vážná životní situace sníží příjem měsíčně o osm tisíc korun a prověří vztahy s nejbližšími 25.4.2017 Klienti Pojišťovny České spořitelny už rok hlásí pojistné události on-line 11.4.2017