Vážení klienti, z důvodu vládních opatření proti šíření nemoci COVID-19 a naší dobrovolné pomoci hygienickým stanicím při trasování kontaktů jsme omezili
provozní dobu naší infolinky. Jsme vám k dispozici v pracovní dny od 8 do 17 hodin.

Pojišťovna České spořitelny spustila on-line prodej životního pojištění

13.9.2018

Pojišťovna České spořitelny spustila on-line prodej životního pojištění. Umožňuje tak klientům jako jedna z prvních pojišťoven na českém trhu možnost sjednat si životní pojištění z pohodlí domova po internetu, bez návštěvy poradce nebo pobočky.

„Pro on-line sjednávání jsme vybrali rizikové životní pojištění FLEXI RISK, které klientům poskytuje jednoduché a rychlé pojištění všech životních rizik, a to bez jakýchkoliv dalších poplatků a členění do rizikových skupin. Prodejní formulář je propojený s platební bránou a klient tak bude rovnou on-line platit první pojistné,“ představuje novinku Tomáš Vaníček, místopředseda představenstva Pojišťovny České spořitelny. „Věříme také, že touto cestou životní pojištění přiblížíme lidem, kteří jsou čím dál více zvyklí nakupovat přes internet,“ doplňuje Tomáš Vaníček.